استوری، بخشی از اینستاگرام که ناپدید میشود
استوریها ۲۴ ساعت میمانند و بعد میروند، مگر اینکه صاحبشان آنها را در هایلایت ذخیره کند. اگر میخواهید یکی را نگه دارید (اطلاعیهی یک دوست، تبلیغ یک برند، لحظهای از یک چهرهی عمومی) یک روز فرصت دارید.
اینستاگرام برای استوری دیگران دکمهی ذخیره ندارد و استوریها را فقط به کسانی که وارد حسابشان شدهاند نشان میدهد. ربات هر دو مشکل را حل میکند: با حساب خودش وارد میشود، استوریهایی را که خواستهاید میگیرد و آنها را بهصورت عکس و ویدیوی معمولی تلگرام به چت شما میفرستد.
دو راه برای درخواست استوری
- لینک استوری. روی استوری ⋯ و بعد Copy link را بزنید؛ لینک شبیه
instagram.com/stories/username/…است. آن را بفرستید تا استوریهای فعلی آن حساب را بگیرید. - لینک پروفایل. لینک
instagram.com/usernameرا بفرستید تا ربات با سه دکمه جواب دهد: عکس پروفایل، استوریها و هایلایتها.
ناشناس، از اساس
چون ربات استوری را میگیرد و نه شما، حساب اینستاگرام شما هیچ نقشی ندارد. در فهرست بینندگان نمیآیید، لازم نیست آن حساب را دنبال کنید و هیچ اطلاعاتی از شما به اینستاگرام فرستاده نمیشود.
محدودیتهایی که از اینستاگرام میآیند
- فقط حسابهای عمومی. استوری حساب خصوصی برای دنبالکنندههایش است.
- فقط استوریهای فعلی. هر چیزی قدیمیتر از یک روز فقط اگر در هایلایت ذخیره شده باشد وجود دارد.
- توقفهای گاهبهگاه. وقتی اینستاگرام از حساب ربات تأیید دوباره بخواهد، قابلیتهای وابسته به حساب (هایلایت، عکس پروفایل و استوری) تا حل شدنش متوقف میشوند. پستهای عمومی و ریلزها تحت تأثیر قرار نمیگیرند؛ هرگز از حساب استفاده نمیکنند.
چرا روی سایت نیست؟
سایتی که برای همه باز است، ترافیک زیادی را از یک حساب اینستاگرام عبور میدهد و اینستاگرام حسابهایی را که اینطور رفتار میکنند محدود میکند. نگه داشتن استوریها داخل ربات و با سرعت انسانی، آنها را برای همه فعال نگه میدارد.